Crystal Mountain Hotel Logo Crystal Mountain Hotel Logo
Crystal Mountain Hotel Logo ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ EVENTS ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

 
Εορταστικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Φέτος, τα Χριστούγεννα γίνονται μαγικά στο Crystal Mountain! Μέσα στη φύση και περιτριγυρισμένο από το δάσος και τα βουνά, βρίσκεται το πιο μαγευτικό τοπίο για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας! Αφήστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας παρασύρει και απολαύστε μοναδικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.


22 Δεκ
Παρασκευή
Καλήν εσπέραν άρχοντες κι αν είναι ορισμός σας... ήρθε η ώρα να θυμηθούμε τα κάλαντα. Μέσα στο Χρυσό Κάστανο, τον παιδότοπο μας, έχουμε ένα δέντρο να στολίσουμε. Βάζουμε όλη την παιδική μας φαντασία και δημιουργικότητα και φτιάχνουμε στολίδια.
23 Δεκ
Σάββατο
Εξερευνούμε το ελατόδάσος μας και τον Καταρράκτη της Τσούρνας. Καταλήγουμε στο χωριό μας και περιηγούμαστε στο Λαογραφικό Μουσείο της Άνω Χώρας.
24 Δεκ
Κυριακή
Ξεχωριστή ημέρα εδώ στην Ορεινή Ναυπακτία! Ντυνόμαστε με τα πιο ζεστά μας ρούχα και κατηφορίζουμε στο κέντρο του χωριού μας. O Αϊ-Βασίλης έρχεται φορτωμένος δώρα για τα παιδιά! Θα στολίσουμε το δέντρο του με τις ευχές μας, θα πιούμε ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί και θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα!

Το βράδυ μας περιμένει το χριστουγεννιάτικο εορταστικό δείπνο 6 πιάτων παρέα με ζωντανή ρεμπέτικη μουσική!
25 Δεκ
Δευτέρα
Πρωινό ξύπνημα με Κυνήγι Σοκολάτας. Όλοι οι μικροί μας επισκέπτες ξεχύνονται στους κήπους του ξενοδοχείου για παιχνίδια σοκολάτας. Το βράδυ μας περιμένει το χριστουγεννιάτικο δείπνο με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς ... την παραδοσιακή γαλοπούλα!
26 Δεκ
Τρίτη
Ντυνόμαστε με ζεστά ρούχα και ακολουθούμε τα βήματα των ελαφιών κάνοντας πεζοπορία στο μονοπάτι τους.
27 Δεκ
Τετάρτη
Όλες αυτές οι φωτογραφίες που βγάλαμε στα πόδια του Αϊ-Βασίλη πρέπει κάπου να μπούνε. Φτιάχνουμε και διακοσμούμε τις δικές μας μοναδικές κορνίζες. Το απόγευμα θα έρθει ένα ξωτικό του Δάσους να μας δείξει πως να χορεύουμε!
28 Δεκ
Πέμπτη
Ο χρόνος κοντεύει να τελειώσει και εμείς συνεχίζουμε δημιουργικά με τις δύο παιδαγωγούς μας. Διακοσμούμε τα δικά μας κεριά από βάζα και φτιάχνουμε κιάλια για να εντοπίσουμε τον Αϊ-Βασίλη που έρχεται ξανά την πρωτοχρονιά!
29 Δεκ
Παρασκευή
Καλικατζαριές! Οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν σαν καλικαντζαράκια, με δημιουργικές σκανταλιές!
30 Δεκ
Σάββατο
Εξερευνούμε το ελατόδάσος μας και τον Καταρράκτη της Τσούρνας. Καταλήγουμε στο χωριό μας & κάνουμε περιηγούμαστε στο Λαογραφικό Μουσείο της Άνω Χώρας.
31 Δεκ
Κυριακή
Ξεχωριστή ημέρα η πρωτοχρονιά εδώ στην Ορεινή Ναυπακτία! Ντυνόμαστε με τα πιο ζεστά μας ρούχα και κατηφορίζουμε στο κέντρο του χωριού μας. Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται να μας μοιράσει δώρα! Θα στολίσουμε το δέντρο του με τις ευχές μας για το καινούργιο έτος, θα πιούμε ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί και μαζί με μουσική θα γιορτάσει όλο το χωριό μαζί τον ερχομό του 2016!

Το βράδυ μας περιμένει το ρεβεγιόν της παραμονής της πρωτοχρονιάς... δείπνο 6 πιάτων παρέα με ζωντανή ρεμπέτικη μουσική.
1 Ιαν
Δευτέρα
Πρωινό ξύπνημα με Κυνήγι Σοκολάτας. Όλοι οι μικροί μας επισκέπτες ξεχύνονται στους κήπους του ξενοδοχείου για παιχνίδια σοκολάτας. Το βράδυ μας περιμένει το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς ... την παραδοσιακή γαλοπούλα!
2 Ιαν
Τρίτη
Ντυνόμαστε με ζεστά ρούχα και ακολουθούμε τα βήματα των ελαφιών κάνοντας πεζοπορία στο μονοπάτι τους.
3 Ιαν
Τετάρτη
Ο καινούργιος χρόνος έχει μπει για τα καλά και ήρθε η ώρα να στρωθούμε στη δουλειά με το πιο δημιουργικό πρόγραμμα των εορτών! Το πρωί αποτυπώνουμε την φύση πάνω σε λευκό χαρτί δημιουργώντας έτσι το δικό μας σουπλά.
4 Ιαν
Πέμπτη
Decoupage! H διακοσμητική τεχνική που χρησιμοποιεί χάρτινα μοτίβα για να αλλάξει την όψη αντικειμένων από ξύλο, χαρτί, γυαλί, πέτρα, πηλό... Σήμερα μαθαίνουμε μια καινούργια τέχνη! Το απόγευμα φτιάχνουμε και διακοσμούμε τις δικές μας μοναδικές κορνίζες. Κάπου πρέπει να βάλουμε όλες αυτές τις φωτογραφίες που βγάλαμε στα πόδια του Αϊ-Βασίλη
5 Ιαν
Παρασκευή
Καλικατζαριές! Οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν σαν καλικαντζαράκια, με δημιουργικές σκανταλιές!
6 Ιαν
Σάββατο
Εξερευνούμε το ελατόδάσος μας και τον Καταρράκτη της Τσούρνας. Καταλήγουμε στο χωριό μας & κάνουμε περιηγούμαστε στο Λαογραφικό Μουσείο της Άνω Χώρας.
7 Ιαν
Κυριακή
Κυριακή... τελευταία μέρα των γιορτών και πολλοί θα κατηφορίσουν τα βουνά για το ταξίδι της επιστροφής. Για όσους αποφασίσουν να μείνουν, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την ζεστή κραβαρίτικη φιλοξενία μας!Οι συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν!
Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει λόγω μη πληρότητας ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

 
© CRYSTAL MOUNTAIN HOTEL ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   ΧΑΡΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ